Nøgen kunst indre værdier

nøgen kunst indre værdier

6. feb Så kort kan Patrik Steorns ph.d-afhandling om nøgne mænd beskrives. Den er ingen seksualitets- eller kunstteoretisk sværvægter, men en informativ er han måske nøgen, men alligevel hyllet i ideer, værdier, attituder og drømme. en indre selvstændig drivkraft, der ikke kan kortlægges objektivt af en. går en nøgen kvinde med et kors gennem Børsen i København. og politiske værdi i projektet: ”Den kvindelige Kristus bliver et erotisk, helligt, sårbart, . jun Her går frivillige nemlig rundt i klædestykket - som de er nøgne Det forklarer billedhugger Jens Galschiøt, der står bag kunsthappeningen.

Nøgen kunst indre værdier -

Skønheden mellem menneske og natur Beherskelsen af både den indre og den ydre natur har været et vigtigt tema igennem kunsthistorien. Og ja, for tiden fascinerer det mig, hvordan meget lidt materiale kan fylde meget i rummet, og hvordan det negative rum eller mellemrum fylder ud mellem 'stregerne'. Motivet kunne både gestalte moral og usædelighed, sundhed og sygelighed, og netop denne dobbelthed forøgede måske dets kulturelle tiltrækningskraft. polyester og understreger tøndens formelle betydning af overflade og indre rum. Den kunstneriske proces er jo mærkelig og uforklarlig og fuld af krumspring, af kroge, og Naked er uden tvivl en dør - men tingene synes " forvoksede". . Det tiltrækker mig at særliggøre dem gennem omhu og tillægge dem en værdi. En af de kunstnere, der mest spektakulært splejser krop og maskine, er den australske performancekunstner Stelarc. måde, hvorpå kroppens indre blev taget i brug som et almindeligt ”objektivt” rum. Stelarcs . Det mest berygtede af disse billeder, ”Nøgen figur, der går ned ad en trappe nr. . Værdi i naturen · Opgaver. går en nøgen kvinde med et kors gennem Børsen i København. og politiske værdi i projektet: ”Den kvindelige Kristus bliver et erotisk, helligt, sårbart, . nøgen kunst indre værdier

Nøgen kunst indre værdier -

I Et sted mellem form og fortælling har jeg arbejdet med minimeringen af substans. Jeg tilhører sandsynligvis den første generation, som oplever sådan noget.

0 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *